FROM THE BLOG

De selectie voor Kunst Wageningen 2018 staat op de site!

Nadat de ballotagecommissie zich over alle aanmeldingen voor dit jaar heeft gebogen, zijn de deelnemers voor 2018 geselecteerd.

De geselecteerde kunstenaars staan nu allemaal op onze site, op alfabet (achternaam), met bij iedere kunstenaar een afbeelding die een beetje laat zien wat zij maken. Door op de afbeelding te klikken word je doorgeslikt naar de site van de kunstenaar, zodat je zijn of haar werk alvast goed kunt bestuderen.

Alle geselecteerde deelnemers voor 2018 hebben ondertussen een bevestiging van hun deelname ontvangen. En voor degenen die niet geselecteerd zijn: dat je er dit jaar niet bij zit heeft niet altijd met de kwaliteit van je werk te maken. Wij zoeken naar een goede mix met veel diversiteit, zodat het met name voor bezoekers een aantrekkelijk evenement blijft. Want daar doen we het tenslotte voor. We willen zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers jaarlijks naar de Junushoff laten komen, om al die mooie kunstwerken die gemaakt worden te tonen aan het publiek.

Mochten er een aantal kunstenaars niet op tijd betalen of om andere reden hun deelname teruggeven aan ons, dan zullen we uiteraard als kijken naar de aanmelders die niet geselecteerd zijn en daaruit een keuze maken en vragen of zij de plek in willen vullen.

Comments are closed.