Inschrijven voor Kunst Wageningen 2018

Kunst Wageningen Editie 2018 wordt gehouden op zaterdag 15 september en zondag 16 september in Theater Junushoff, in het centrum van Wageningen. Aanmelden voor de eerste ballotageronde kan tot en met zondag 25 februari 2018. Daarna balloteren we de inschrijvingen en maken een selectie.

Kunst Wageningen heeft ruimte voor maximaal 53 kunstenaars.

Deelname voor de twee dagen kost € 140,- (€ 110,- voor sieradenpresentaties). Hiervoor krijg je een van de drie presentatiemogelijkheden:

– Een stand (voor mensen met ‘plat’ werk)
– Een podium (voor mensen met driedimensionaal werk)
– Een tafel (voor mensen met sieraden)
 

Deelname voor slechts één van de dagen is niet mogelijk. De kunstenaar dient de twee dagen aanwezig te zijn. Voor de verdere voorwaarden verwijzen we naar de info die je op deze site kunt vinden, onder de menubalk / inschrijven. Deelname wordt beoordeeld op basis van je CV en het aan ons getoonde werk. Alleen kunstenaars met professioneel werk kunnen deelnemen aan Kunst Wageningen. Wanneer we je inschrijfformulier hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging. Pas dan weet je zeker dat je met de ballotageronde meedoet.

Inschrijven voor Kunst Wageningen kan alleen via het inschrijfformulier dat je op deze site kunt downloaden. Houd zelf s.v.p. in de gaten of je een bevestiging krijgt!

Mogelijkheden en prijzen

Podium 140
voor 3D werk 3 x 1 meter 20, 40, 60, 80 of 100 cm hoog Maximaal 16 beschikbaar
Tafel 110
Voor sieradenmakers 2 x 1 meter Afgedekt met zwarte stof Maximaal 9 plaatsen