Inschrijven voor Kunst Wageningen 2019

Kunst Wageningen Editie 2019 wordt gehouden op zaterdag 14 september en zondag 15 september in Theater Junushoff, in het centrum van Wageningen. Aanmelden voor de eerste ballotageronde kan tot en met zondag 17 februari 2019. Daarna balloteren we de inschrijvingen en maken een selectie.

Kunst Wageningen heeft ruimte voor maximaal 56 kunstenaars.

Deelname voor de twee dagen kost € 145,- (€ 115,- voor sieradenpresentaties). Hiervoor krijg je een van de drie presentatiemogelijkheden:

– Een stand (voor mensen met ‘plat’ werk)
– Een podium (voor mensen met driedimensionaal werk)
– Een tafel (voor mensen met sieraden)
 

Deelname voor slechts één van de dagen is niet mogelijk. De kunstenaar dient de twee dagen aanwezig te zijn. Voor de verdere voorwaarden verwijzen we naar de info die je op deze site kunt vinden, onder de menubalk / inschrijven. Deelname wordt beoordeeld op basis van je CV en het aan ons getoonde werk. Alleen kunstenaars met professioneel werk kunnen deelnemen aan Kunst Wageningen. Wanneer we je inschrijfformulier hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging. Pas dan weet je zeker dat je met de ballotageronde meedoet.

Inschrijven voor Kunst Wageningen kan alleen via het inschrijfformulier dat je op deze site kunt downloaden. Houd zelf s.v.p. in de gaten of je een bevestiging krijgt!

Mogelijkheden en prijzen

Podium 145
voor 3D werk 3 x 1 meter 20, 40, 60, 80 of 100 cm hoog Maximaal 16 beschikbaar
Tafel 115
Voor sieradenmakers 2 x 1 meter Afgedekt met zwarte stof Maximaal 9 plaatsen