FROM THE BLOG

Kunst Wageningen op RTV Rijnstreek

RTV Rijnstreek wil graag aandacht besteden aan evenementen en andere zaken in Wageningen die leuk zijn voor het publiek om naar toe te komen. En dus kregen ook wij een verzoek om in de uitzending van RTV Rijnstreek iets meer te vertellen over de Kunst Wageningen 2019.

Met name omdat de aanmelding voor kunstenaars voor dit evenement nog een week mogelijk was, was het een mooi moment om aandacht aan Kunst Wageningen 2019 te besteden.

En omdat wij, Marlou en Ingeborg, ook in de organisatie van de Culturele Ronde Wageningen zitten, een atelierroute die op 13 en 14 april wordt gehouden, was een combinatie snel gemaakt. En dus hebben wij voor de microfoon alle informatie gegeven over deze beide Culturele Evenementen die in Wageningen worden gehouden.

Een week lang was het interview, afgewisseld met mooie platen, terug horen op “uitzending gemist” op de site van RTV Rijnstreek. Maar na een week worden die bestanden overschreven door de nieuwste uitzending. En dus hebben we de bestanden opgevraagd om ze – aan de geïnteresseerden – toch te kunnen laten horen.

De informatie die wordt gegeven is dus over twee evenementen die in Wageningen worden gehouden:

Kunst Wageningen 2019
op 14 en 15 september 2019 in Theater Junushoff

Culturele Ronde Wageningen
op 13 en 14 april 2019, in de ateliers van ruim 70 kunstenaars
Meer info op www.cultureleronde.nl

Comments are closed.