FROM THE BLOG

Alle deelnemers op een rijtje

De voorbereidingen van Kunst Wageningen zijn al lang geleden ingezet. Op de achtergrond zijn kunstenaars geselecteerd, is een eerste indeling gemaakt van de locatie en zijn standbouwer en andere toeleveranciers ingelicht en bevestigd.

Een van de laatste handelingen die we dan nog doen is het vermelden van alle deelnemers op onze site. Zodat men een goed zicht heeft op de kunstenaars die dit jaar deel zullen nemen aan Kunst Wageningen, dat wordt gehouden op 14 en 15 september 2019 in alle ruimtes van Theater Junushoff in Wageningen. En vanaf vandaag staan alle deelnemende kunstenaars op de site in een mooi, interactief overzicht.

Een belangrijk overzicht

Waarom dat overzicht zo belangrijk is? Nou, wij hebben ieder jaar een andere samenstelling van deelnemers. Daarbij proberen we altijd een spannende mix te maken van alle disciplines. Het overzicht helpt vooraf om te bepalen wie u zéker wilt bezoeken. Daarbij kun je op discipline een selectie maken. Dus: ben je geïnteresseerd in Keramiek, klik bovenaan de afbeeldingen op het woord keramiek en alle deelnemers die keramisch werk maken worden getoond. Daarna kun je door te klikken op de afbeelding door naar de site (indien aanwezig) van de betreffende kunstenaar.

Maar wij kunnen nu al uit volle overtuiging zeggen dat het de moeite waard is àlle kunstenaars – en uiteraard de kunstwerken die zij maken – te komen ontmoeten en bekijken. Toegang is gratis! Beide dagen zijn we van 11:00 – 17:00 uur open!

Comments are closed.