FROM THE BLOG

Kunst Wageningen Stopt!

Zoals jullie weten hebben wij – Marlou en Ingeborg – anderhalf jaar geleden aangegeven te stoppen met de organisatie van Kunst Wageningen.

Kunst Wageningen 2019 was dan ook de laatste keer dat wij als team dit evenement organiseerden. Op het moment dat we het besluit hadden genomen te stoppen, zijn we actief op zoek gegaan naar een nieuw team dat de activiteiten van Kunst Wageningen – zoals dat nu vormgegeven is – wilden voortzetten.
 

We dachten hiervoor een team gevonden te hebben, dat Kunst Wageningen wilde voortzetten op de wijze waarop wij het hebben opgebouwd. Helaas heeft dit nieuwe team zich wegens omstandigheden teruggetrokken. 

Dit besluit maakt dat wij genoodzaakt zijn om Kunst Wageningen stop te zetten. We hebben nog even overwogen om de organisatie toch zelf weer op te pakken, maar we beseffen dat dat alleen maar uitstel van het besluit is: het is in deze tijd moeilijk om mensen te vinden in de regio Wageningen die de schouders onder een vrijwilligersproject willen zetten, waar veel tijd en energie in gaat zitten om het te kunnen organiseren. Wij begrijpen dat, maar vinden het desalniettemin jammer. Stoppen met Kunst Wageningen is daarom de enige optie.

Kunst Wageningen houdt hiermee dus op te bestaan.

We danken iedereen die de afgelopen jaren aan Kunst Wageningen heeft deelgenomen, Kunst Wageningen heeft bezocht of ons heeft bijgestaan tijdens de dagen van Kunst Wageningen.

Met vriendelijke groeten,
Ingeborg Leeftink & Marlou Kursten

Comments are closed.