FROM THE BLOG

Inschrijving gesloten

Gisteren was het 17 februari. Tot die dag kon men zich inschrijven voor deelname aan Kunst Wageningen 2019. Maar vanaf vandaag is de inschrijvingstermijn gesloten.

Er heeft zich een grote hoeveelheid kunstenaars aangemeld. Daar zijn wij heel erg blij mee, want het betekent dat er een mooie selectie gemaakt kan worden uit de aanmeldingen, die aanwezig kunnen zijn bij deze kunstpresentatie in Theater Junushoff in Wageningen.

Voor de ballotagecommissie gaat nu het werk beginnen. Wij zorgen voor een mooi overzicht van de aangemelde deelnemers en dan is het aan hen om de selectie te maken. Het is een hele klus om dat goed en onderbouwd te doen, dus zij nemen daar de tijd voor. Dat moet ook, want alleen met een goed gefundeerde selectie kunnen we de aanmelders recht doen.

Voor de volledigheid geven we nogmaals aan dat er een selectie wordt gemaakt op kwaliteit en discipline, én wordt er uiteindelijk gekeken naar een goede mix van werken. Zodat iedereen tot zijn recht komt en de bezoekers een uitdagende en verrassende Kunst Wageningen 2019 kunnen bezoeken.

We laten het weten als de selectie is gedaan!

Comments are closed.