Communicatie

Kunst Wageningen is op veel vlakken actief om kenbaar te maken dat we er zijn. Wij zijn daarbij bijzonder dol op Social Media. Met name omdat we daarmee – en met jullie hulp – Kunst Wageningen snel, goed en dynamisch onder de aandacht kunnen brengen bij iedereen die we kennen en vooral níet kennen. Jij kunt actief meehelpen Kunst Wageningen te promoten met de info en tips hieronder.

Sociale media en “hashtag” #kunstwag) 

Sociale Media nemen een hoge vlucht. Wij zetten ze graag in. Maar willen ook graag een beetje grip op al die informatiestromen. Door gebruik te maken van “hashtags” (dat is het beroemde # met een vaste term erachter) kunnen wij (en jullie en anderen) de berichten over Kunst Wageningen filteren. En dus beter op de hoogte blijven van alles rond Kunst Wageningen.

We vragen je dan ook – als je twittert, facebookt of Instagram of Pinterest gebruikt – de hashtag “#kunstwag” in je bericht vermelden.

Wanneer je daarnaast extra hashtags als #Kunst en #Wageningen gebruikt, bereik je mensen die in die twee woorden zijn geïnteresseerd. En soms worden berichten met die informatie overgenomen door andere social media kanalen. Dus vooral doen!

En heb je suggesties die we hier kunnen delen? Graag mailen! 

Welke kanalen

Wij zijn te vinden op verschillende sociale media. Dus heb je twitter of facebook: volg of friend ons en help ons om de berichten die wij sturen de wereld in te helpen. Zo werken we allemaal mee aan hoge bezoekersaantallen!

Op Twitter kun je ons vinden als Kunstmarkt_wag. Volg ons voor het laatste nieuws.
Op Facebook vind je ons als KunstWageningen. Hier kun je ons ‘frienden‘.
Op Instagram heten we kunstwageningen. Ook hier zijn we te volgen.
Op Pinterest vind je ons onder Kunst Wageningen.

Uitnodigen vrienden, familie en bekenden

Uiteraard is Kunst Wageningen het leukste als we veel geïnteresseerden mogen ontvangen in die twee dagen. Jij kunt helpen door vrienden, familie en bekenden op de hoogte te stellen! Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Je kunt mensen attenderen op onze nieuwsbrief. Via deze site kan men zich daarvoor opgeven. Hoe groter de database, des te meer mensen we via mail kunnen uitnodigen.

Uitnodigen via Facebook

We hebben een facebook evenement aangemaakt. Klik hier maar dan zie je het evenement. Dit kun je delen op je eigen tijdlijn (delen in nieuwsoverzicht) of je vrienden uitnodigen (vrienden kiezen). Zo laat je iedereen weten dat Kunst Wageningen er is en kunnen ze laten weten of ze komen.

Je foto’s op onze site

Zoals je misschien gezien hebt, worden de foto’s die op instagram gezet worden overgenomen op onze site. Dus als je handig bent kun je daar gebruik van maken door met regelmaat een werk op instagram te zetten met in het bijschrift #kunstwag (daar is die hashtag weer!). De beelden met die code in het bijschrift worden op de site geplaats én in het fotoalbum op onze facebookpagina. We dagen jullie uit om er een mooie selectie werken op te zetten. (tip: maak het niet té bont, want dan kan het tegen je gaan werken!)

Downloads


Hieronder zie je welke materialen er beschikbaar zijn om Kunst Wageningen op jouw site / blog / pagina te zetten. Klik op de tekst of de afbeelding en je kunt daarna met de rechtermuisknop de afbeelding op je eigen PC zetten en daarna gebruiken. of – als er een link staat – gebruik de link om het bestand te downloaden.

 

Logo Kunst Wageningen 2019.jpg

Kop evenement Kunst Wageningen 2019

Folder Kunst Wageningen 2019

Download hier de folder (6 pagina’s) met daarin afbeeldingen van alle kunstenaars.

Download >>