Geïnspireerd door Anne

In 2008 hebben we het lied "Anne" van Herman van Veen als inspiratiebron genomen. Bijna alle deelnemende kunstenaars hebben naar aanleiding daarvan een werk gemaakt of geselecteerd voor een speciale expositie.

Deze bijzondere expositie, met Annes in allerlei soorten, maten en materialen, werd geopend door Herman van Veen. De werken konden worden gekocht door de bezoekers van de Kunstmarkt Wageningen. Ter plekke werd dan een mooie herinneringsfoto gemaakt van de kopers met Herman van Veen.

Het zo verkregen geld en de niet verkochte werken zijn gedoneerd aan de Herman van Veen Foundation.

 

 

Project Herman van Veen

De officiële opening van de speciale expositie van de Kunstmarkt Wageningen 2008 werd gedaan door de Burgemeester van Wageningen, G.J.M. van Rumund, en Herman van Veen. Voor deze bijzondere expositie hebben een groot deel van de deelnemende kunstenaars een werk gemaakt, geïnspireerd op het lied "Anne" van Herman van Veen. Klik hier voor een overzicht van de gedoneerde werken.

De gemaakte werken konden worden aangekocht. tijdens en na het evenement. De aankoopbedragen zijn voor de volle 100% aan de Herman van Veen Foundation gedoneerd. Deze foundation komt op voor de rechten van het kind wereldwijd. Meer over de Herman van Veen Foundation kunt u vinden op www.hermanvanveenfoundation.nl.

Herman van Veen