Moderne Media

Wij gebruiken graag de moderne media, zo goed en zo kwaad als dat gaat. Heb je tips voor ons om dat gebruik te verbeteren schroom dan niet om aan de bel te trekken. De virtuele bel dan graag! Stuur een mail en we gaan kijken of we je tips kunnen inzetten!

 

Kunst Wageningen gaat Social!

Ja ook wij gebruiken de moderne communicatiemiddelen om onze boodschap in de spotlights te plaatsen. Twitter, facebook, een digitale nieuwsbrief: niets is ons te dol! Nu willen we graag nog heel veel volgers, vrienden, fans en lezers. Hieronder kun je je voor alles aanmelden! Doe het nu, dan weet je als eerste alles!!!

Twitter

Volg ons op twitter! Klik op de button. Je zult zien het is zo geregeld!

Follow kunstmarkt_wag on Twitter

Facebook

Ook op facebook zijn we te vinden. Met een eigen pagina, jaja. We moeten onszelf wel dwingen dit regelmatig te vullen maar we doen ons best. Dus 'like' de pagina en leef met ons mee naar de volgende Kunst Wageningen!

Nieuwsbrief: Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Kunst Wageningen. Wij houden je dan op de hoogte van de activiteiten. Aanpassen van je gegegevens kan hier ook: Je geeft het huidige e-mail adres in in het veld e-mail adres. Het systeem zegt dan dat dat al bestaat en onderaan dat berichtje kun je dan klikken voor aanpassen van je gegevens. Je krijgt dan een veldje dat zegt dat er een mail is gestuurd naar het bestaande adres. Met de link daarin kun je je gegevens aanpassen.

Schrijf je in!
* verplicht veld