Aanmelden

Onder de knop downloads vind je de formulieren die nodig zijn om je aan te melden voor deelname.

 

Aanmelden Editie 2014

Aanmelden voor de Kunst Wageningen 2014 kan met de formulieren die je vindt onder 'downloads'. Geef daarbij je internetsite op als we daarop je werk kunnen bekijken, en geef duidelijk aan welk werk je wilt laten zien. Heb je geen internetsite, stuur dan een aantal beelden digitaal naar ons e-mail adres (niet groter dan 1 Mb/stuk en niet meer dan 3 tegelijk per mail). Stuur gerust meerdere mails! Waneer je materialen stuurt (digitaal of per post), zorg er dan altijd voor dat je naam bij iedere foto of document staat, zodat wij weten van wie het komt!

Mocht je geen digitaal materiaal hebben, dan verzoeken we je een enveloppe met de materialen per post aan ons te sturen. Sluit daarbij een retourenveloppe met je adres en voldoende frankering in, dan kunnen we de materialen na beoordeling retourneren.

Deelname wordt beoordeeld op basis van je CV en het aan ons getoonde werk. Alleen kunstenaars met professioneel werk kunnen deelnemen aan de Kunst Wageningen 2014.

We hopen op vele inspirerende mensen om een interessante en veelzijdige kunstpresentatie met een professioneel niveau neer te kunnen zetten.