Voorwaarden voor deelname Kunst Wageningen 2017

Kosten deelname

De kosten voor deelname voor de twee dagen van Kunst Wageningen 2017 zijn definitief vastgesteld op € 130,- voor een stand of een podium en € 100,- voor een tafel (voor sieradenmakers). Men kan alleen maar voor twee dagen meedoen, deelnemen op slechts één van beide dagen is niet mogelijk.

Voor de deelnamekosten krijg je één van de onderstaande presentatiemogelijkheden, afhankelijk van je werk:

 • Voor ‘plat werk’ een stand 3 x 1 meter, dus 5 strekkende meter wandruimte met twee lampen.
  Stand Kunst Wageningen
 • Voor ruimtelijk werk een podium van ca 3 m2, op hoogte te zetten van 20, 40, 60, 80 of 100 cm.
 • Voor de sieradenontwerpers een tafel van 1 x 2 meter.
 •  

  Afmelden

  Bij afmelding tot 10 weken voor de kunstmarkt brengen we € 25,- administratiekosten in rekening. Wanneer je annuleert binnen 10 weken voor de data van de kunstmarkt, worden de kosten voor deelname niet gerestitueerd. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname definitief. Afmeldingen dienen schriftelijk te worden gedaan.

   

  Stroom

  De stroom is inclusief. Je dient wel zelf te zorgen voor een deugdelijke en geaarde verdeelstekker. Ondeugdelijke verdeelstekkers mogen op last van de brandweer niet worden gebruikt. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de kunstenaars!

   

  Ballotage / Selectie

  Alle inschrijvingen worden geballoteerd, met als doel ieder jaar tot een evenwichtig aanbod te komen. Bij de selectie wordt gekeken naar kwaliteit en diversiteit van het werk. Eerdere deelname of afwijzing is geen garantie voor deelname in een volgend jaar.

   

  Indeling

  De organisatie stelt zelf een indeling samen en n.a.v. daarvan vindt plaatsaanwijzing plaats. De organisatie behoudt zich het recht voor, die objecten te verwijderen die niet met het beoogde kwaliteitsniveau overeenkomen.

   

  Verantwoordelijkheid voor het werk

  Je blijft te allen tijde zelf voor je werk verantwoordelijk ten tijde van de Kunstmarkt. Je werk is dus niet verzekerd tijdens de Kunstmarkt. De organisatie en de locatie aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade en/of diefstal aan werken of goederen van de deelnemers. De kunstenaar is verantwoordelijk voor een nette presentatie van het werk. Nalatigheid Bij nalatigheid of wangedrag van een deelnemer heeft de organisatie het recht iemand van de deelnemerslijst te schrappen. Daarmee vervallen alle bovengenoemde rechten. Het inschrijfgeld zal niet worden gerestitueerd.

   

  Overmacht

  Mocht kort voor of tijdens de Kunstmarkt besloten worden om deze af te lasten om redenen buiten de invloedsfeer van de Kunstmarkt organisatie(bijv. extreme weersomstandigheden, schokkende gebeurtenissen) dan is het niet mogelijk de organisatie aansprakelijk te stellen voor gemaakte directe of indirecte kosten.