FROM THE BLOG

Een nieuw team staat in de startblokken

Kunst Wageningen heeft een nieuw team organisatoren dat dit evenement in 2020 zal gaan organiseren. Het nieuwe team bestaat uit Harry Ketelaars, Kyra Wildekamp en Marjan van Holthe. Meer over hen vind je hier.

Harry Ketelaars
Kyra Wildekamp
Marjan van Holthe

De afgelopen maanden hebben ze met ons meegelopen om te zien wat er op welk moment in het jaar gedaan moet worden en wat we precies allemaal doen om alle kunstenaars in het derde weekeinde van september ieder jaar een mooie plek te kunnen geven op Kunst Wageningen.

Natuurlijk doen we dat niet alleen voor de kunstenaars, maar ook voor de bezoekers en andere geïnteresseerden die dan naar Wageningen komen.

In de gesprekken en contacten met het nieuwe team het afgelopen jaar weten we zeker dat we Kunst Wageningen in goede handen achterlaten. Wij wensen het nieuwe team veel succes! En mocht je ze ook willen leren kennen? Dat kan! Alle drie zijn ze aanwezig tijdens Kunst Wageningen 2019 op 14 en 15 september aanstaande!

Vooraan het nieuwe team, te weten Kyra, Harry en Marjan. Daarachter het oude team, Ingeborg en Marlou. (foto’s Guy Ackermans)

Comments are closed.